Slávisté natočili nové zvukové pozvánky | SK Slavia Praha
Více

Slávisté natočili nové zvukové pozvánky

PRAHA – Ještě v týdnu před derby si našli naši dva záložníci Matej Krajčík a Dušan Švento čas, aby natočili nové reklamní spoty, ve kterých zvou naše fanoušky na domácí ligové zápasy.
PRAHA – Ještě v týdnu před derby si našli naši dva záložníci Matej Krajčík a Dušan Švento čas, aby natočili nové reklamní spoty, ve kterých zvou naše fanoušky na domácí ligové zápasy.

Zaslechnout je můžete od čtvrtka na vlnách stanic Evropa 2 a Frekvence 1. Už sledovat samotné natáčení ve studiu bylo zábavné. Oba fotbalisté se nejprve pod dohledem marketingové ředitelky Slavie Alice Tomasové seznámili se scénáři.

„Chcete to přeložit do češtiny?“ nabízel ochotně své služby Matej Krajčík. Jako první natočil spot Dušan Švento, povedlo se mu k úplné spokojenosti zvukaře napotřetí. Matej Krajčík musel svoji pozvánku namluvit několikrát. „Není to jednoduché, když ve sluchátkách slyšíte svůj hlas,“ vysvětlil, co ho trochu zarazilo.

Po půlhodině byla práce hotová. Oba záložníci si jistě přejí, aby se jim stejně dobře podařilo také nedělní střetnutí proti Kladnu a pomohlo „přetočit“ nepovedený výkon slávistů v posledním derby.

„Spoty s Dušanem Šventem a Matejem Krajčíkem navazují na předchozí pozvánky, které běžely na našich parterských stanicích vždy v týdnu před domácím utkáním. Tentokrát jsme oslovili fanoušky trochu odlehčenou formou. Dušan i Matej zvládli svoji práci na jedničku,“ pochválila naše hráče marketingová ředitelka Slavie Alice Tomasová.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články