Další domácí ztráta | SK Slavia Praha
Více

Další domácí ztráta

PRAHA - „Nezvládli jsme to, tahle ztráta ničemu dobrému nepomůže. Cítím zodpovědnost za tým, měl bych být ten, který ho táhne. Přemýšlím o tom, proč to nejde. Nejsem v takové situaci poprvé, v minulosti jsem to zlomil prací a tréninkem, snad to přijde i teď...
PRAHA - „Nezvládli jsme to, tahle ztráta ničemu dobrému nepomůže. Cítím zodpovědnost za tým, měl bych být ten, který ho táhne. Přemýšlím o tom, proč to nejde. Nejsem v takové situaci poprvé, v minulosti jsem to zlomil prací a tréninkem, snad to přijde i teď,“ říkal Stanislav Vlček v tiskovém středisku novinářům po nevydařeném zápase s Kladnem.

„Čtyři zápasy jsme nedali gól, to ve Slavii nepamatuju. Dneska to bylo hodně špatný,“ nehledal zbytečné výmluvy náš forvard.

Vlček se podobně trápil na podzim, pak ale přišla řada zápasů, kdy dával jeden gól za druhým. Pomohla by nějaká šťastná branka? „Dneska jsem měl blízko k odraženému míči po Anteho hlavičce, trefil jsem to do nohou obránce. Snad ten moment přijde a zlomí se to. Ale už na žádné čekání čas není,“ pokračoval smutným hlasem.

Po sérii šestnácti zápasů bez porážky teď Slavii straší čtyři zápasy bez vstřelené branky.

„Není to jenom ve sportu, ale i v životě je úspěch a neúspěch tenký led. Bohužel se to teď otočilo proti nám. Těžko k tomu něco říct. Měl bych být ten, kdo to má táhnout. A to mne užírá nejvíc, kabina na mne spoléhá a já jí to nevracím, bohužel. Ten pocit o to víc bolí, když nevyhráváme.“

Je jasné, že Marek Suchý nemluvil v jiném tónu. „Potřebujeme vítězný zápas, který by nás vrátil k těm výkonům, které jsme na jaře předváděli. Je to jak na houpačce, po dobré sérii nám to nevychází: Bojujeme s nervozitou, každý se s ní musí srovnat sám. Snad se to brzy zlomí, nemá smysl nic v současné chvíli vzdávat.“

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články