Vouchery končí, do prodeje půjdou permice | SK Slavia Praha
Více

Vouchery končí, do prodeje půjdou permice

PRAHA – Od pátku 18. dubna bude zastaven prodej voucherů na permanentky na novou sezonu 2008/2009 na internetových stránkách www.permice.slavia.cz.
PRAHA – Od pátku 18. dubna bude zastaven prodej voucherů na permanentky na novou sezónu 2008/2009 na internetových stránkách www.permice.slavia.cz. Důvodem je přechod na nový ticketingový systém.

Od června se už totiž rozjede prodej permanentek! Nabídka sedaček bude navíc rozšířena o další místa na stadionu, která v první fázi předprodeje nebyla k dispozici. Permanentky si budou moci zájemci kupovat nejprve v pokladnách v Edenu, později bude spuštěn nový on-line systém prodeje.

Do pátku 18. dubna si mohou fanoušci objednat poslední vouchery. Příslušnou částku je třeba uhradit nejpozději do 30. dubna. Číslo účtu je uvedeno na stránkách www.permice.slavia.cz. Platby, které budou zaslány na příslušný účet až po 30. dubnu, nebudou akceptovány a budou zaslány zpět.

Výměna voucherů v květnu

Ve druhé polovině měsíce května odstartuje výměna voucherů za permanentky. K získání permanentky je třeba doplatit zbývajících třicet procent celkové částky. Výměna voucherů za permanentky bude probíhat už na pokladnách v Edenu!

Doposud bylo prodáno téměř pět tisíc permanentek. V první fázi předprodeje bylo k dispozici sedm a půl tisíce míst.

O konkrétních datech vás budeme včas informovat na stránkách www.slavia.cz a prostřednictvím rozsáhlé kampaně v médiích.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články