Pro Františka Dřížďala sezona skončila | SK Slavia Praha
Více

Pro Františka Dřížďala sezona skončila

PRAHA/STŘEŠOVICE – Po Davidu Střihavkovi se bude Slavia muset v závěru sezony obejít také bez obránce Františka Dřížďala. Devětadvacetiletý fotbalista si na středečním tréninku utrhl Achillovu šlachu na pravé noze.
PRAHA/STŘEŠOVICE – Tak aby toho špatného nebylo málo - po Davidu Střihavkovi se bude Slavia muset v závěru sezony obejít také bez obránce Františka Dřížďala. Devětadvacetiletý fotbalista si na středečním tréninku utrhl Achillovu šlachu na pravé noze.

V odpoledních hodinách se podrobil operaci v Ústřední vojenské nemocnici.

„Operace proběhla bez komplikací, léčba si vyžádá nejméně tři měsíce,“ uvedl klubový lékař Jiří Fousek, který našeho fotbalistu operoval.

„Na noze budu mít šest až osm týdnů sádru, pak teprve budu moci začít s rehabilitací,“ potvrdil neradostné vyhlídky Dřížďal také našemu webu. „Budu rád, když stihnu začátek podzimní sezony.“

Dřížďal bude v nemocnici do konce týdne, potom bude propuštěn do domácí léčby. „Není mi moc do řeči, co k tomu víc říct. Nikomu nic takového nepřeju, celou noc jsem bolestí nespal,“ popsal své útrapy.

František Dřížďal přišel do Slavie v červenci 2007 z druholigového Sokolova. Prosadil se do základní sestavy, třikrát nastoupil v Lize mistrů UEFA a sedmnáctkrát v I. Gambrinus lize, kde také vstřelil svůj premiérový gól. Na podzim ho zbrzdilo zranění stehenního svalu, které utrpěl v souboji s Viktorií Žižkov.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články