V Edenu prodej vstupenek na Oxford! | SK Slavia Praha
Více

V Edenu prodej vstupenek na Oxford!

<p>PRAHA – Vstupenky na zahajovací zápas Slavie s Oxfordem si mohou fanoušci zakoupit přímo na novém stadionu! V úterý 29. dubna odstartoval prodej vstupenek v pokladnách v Edenu.
PRAHA – Vstupenky na zahajovací zápas Slavie s Oxfordem si mohou fanoušci zakoupit přímo na novém stadionu! V úterý 29. dubna začal prodej vstupenek v pokladnách v Edenu. Konkrétně v severovýchodním rohu areálu (přístup z ulice Vladivostocká).

Otevřeno je každý den včetně víkendů a svátečního dne 1. května od 9 do 18 hodin. Prodej vstupenek odstartoval v pátek 25. dubna na internetu. Jejich cena je 500 a 700 korun. Otevírací exhibiční zápas se hraje ve středu 7. května od 19 hodin. Držitelé voucherů na permanentky Slavie mají nárok na místa na hlavní a protilehlé tribuně a také na severní tribuně, kde bude slávistický kotel.

Toto právo lze uplatnit od 29. dubna od 9 hodin do 1. května do 12 hodin (pouze na pokladnách v Edenu).

Pro nákup je potřebné mít vytištěný voucher, ten je možné si stále vytisknout ve svém profilu www.permice.slavia.cz . Rezervován je dostatečný počet míst.

Tato místa budou v systému vyblokována a neprodaná místa půjdou do internetového prodeje až po skončení doby pro přednostní prodej. Vzhledem k mimořádné povaze akce nebylo možné vyhradit místa, která jsou uvedená na voucherech pro ligovou sezonu 2008/2009.

Členové fanklubu v kategorii Exclusive mohou nárokovat slevu ve výši 10 procent. (Tu lze uplatnit pouze na pokladnách v Edenu).

Děti do 130 centimetrů mají v doprovodu dospělého vstup zdarma, avšak bez nároku na místo. V prodeji je i omezený počet exkluzivních klubových sedadel.

Lístky (pouze v základní kategorii) lze zakoupit a vytisknout i prostřednictvím internetu, a to na adrese www.vstupenky.stadioneden.cz . Na tomto serveru budou také zveřejněny všechny příslušné informace a postup, jak vstupenky získat.

Ceník vstupenek
Západní a východní tribuna: 700 Kč
Jižní a severní tribuna: 500 Kč
Invalidé-vozíčkáři: 250 Kč (+ doprovod zdarma). Mail
Klubová sedadla (přístup přes VIP recepci): 3000 Kč

Dotazy směřujte na vstupenky@stadioneden.cz.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články