Nábor fotbalistek | SK Slavia Praha
Více

Nábor fotbalistek

Pojďte hrát fotbal za Slavii!
Ve dnech 6. a 15. května 2008 proběhnou v tréninkovém areálu v Edenu oficiální nábory dívek narozených v letech 1994 - 2001, vždy od 19 hodin na hřišti s umělou trávou. Chtěli bychom touto cestou pozvat všechna děvčata, která fotbal baví a mají zájem hrát za Slavii. Neváhejte a na nábor přijďte - budujeme nový tým!

Ženská Slavia se může pochlubit bohatou historií nejstaršího oddílu kopané žen u nás. Řada titulů, z nichž poslední získaly slávistky v roce 2004, a také úspěchy na mezinárodní scéně jsou důkazem dlouhodobé kvalitní práce. Z prvního týmu žen čerpají všechny ženské reprezentace. Vlajkovou lodí dívčí mládeže jsou juniorky, které jsou momentálně na třetím místě dorostenecké ligy a před nedávnem ukončily dvouletou sérii neporazitelnosti největšího rivala Sparty. Starší žákyně se letos účastní chlapecké soutěže a chystají se na vstup do dívčí první ligy.

Manažerka ženské sekce Jaroslava Rinnerová k tomu říká: "Práce s mládeží je pro nás nyní hlavní prioritou. Od příští sezony vstoupí poprvé hráčky Slavie do ligy starších a mladších žákyň, přípravka se bude účastnit pražských chlapeckých soutěží." Její slova potvrzují chystané náborové akce. "Samozřejmě je možné se domluvit také individuálně. Připojit se k tvořícím se týmům můžete kdykoli," dodává Rinnerová.

V případě, že budete mít zájem dovědět se o ženské kopané více, sledujte internetové stránky, popřípadě využijte kontaktů:

Vedoucí mládeže - Martin Svoboda - 602 222 149
Ročníky 1994 - 1995 - Jan Vetyška - 731 533 609
Ročníky 1996 a mladší - Kristýna Feixová - 720 587 414
Email: subrt@slavistickenoviny.cz

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články