Další úder červenobílého komanda | SK Slavia Praha
Více

Další úder červenobílého komanda

Tepličtí fotbalisté si udělali o víkendu výlet do Prahy, na Strahově nakoupili tři góly a jeli zase domů. Pro slávistického fanouška je to opravdu milé pohlazení, zvlášť když při rovnosti bodů bude Slavia díky lepšímu skóre před Teplicemi. Odplata za poslední dvě ligová střetnutí se žlutomodrými se vydařila, i když se dlouho zdálo, že zvítězíme “pouze” o gól.
Utkání pro náš začalo slibně, Slavia si vytvořila převahu, kterou s lehkostí proměnil Tomáš Kuchař ve vedoucí branku z penalty. Teplice se sice postupně osmělovaly, ale žádný efekt to nemělo. Konec všem jejich snahám o bodový zisk znamenalo vyloučení Verbíře po diskuzích s rozhodčím, které následovaly po nafilmovaném pádu teplického kapitána. Pak se hrálo jen na jednu branku, góly však padaly až v poslední desetiminutovce, kdy doklepl vyražený míč po střele Richarda Dostálka neomylný Pavel Kuka. Největší pochvalu si zaslouží právě Ríša, který celý zápas s přehledem rozdával balóny a svůj výkon korunoval překrásnou střelou pod břevno. Trefný komentář přidala partička anglických fanoušků, kteří se na Strahov přišli podívat, skandováním “Andy Coooole, Andy Coooole”.
Už je to tak, slávistický stroj začal zase šlapat. Z posledních tří střetnutí máme skóre čtyři góly na zápas, zvedáme hlavu, rozdáváme příděly na potkání - což odnese v úterý Bohemka, o zápas později Olomouc. Zkrátka se znovu blíží časy, kdy budou naši ligoví konkurenti vyslovovat jméno Slavia raději potichu a s uctivou bázní.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články