Láďa Volešák začal znovu trénovat! | SK Slavia Praha
Více

Láďa Volešák začal znovu trénovat!

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slávistický záložník Ladislav Volešák začal znovu s tréninkem! Sympatický fotbalista léčil nepříjemnou Crohnovu nemoc a od poloviny prosince do začátku dubna nemohl podstoupit žádnou fyzickou zátěž.
EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slávistický záložník Ladislav Volešák začal znovu s tréninkem! Sympatický fotbalista léčil nepříjemnou Crohnovu nemoc a od poloviny prosince do začátku dubna nemohl podstoupit žádnou fyzickou zátěž.

„Zánět se zahojil, ale musím si samozřejmě hlídat stravu, aby se nemoc nevrátila,“ prozradil Láďa Volešák našemu webu opravdu dobrou zprávu. „Už jsem se to naučil, takže to nebude velký problém, jinak mám povoleno úplně všechno,“ vysvětluje.

„Rád bych poděkoval profesorovi Zavoralovi ze střešovické nemocnice a také rodině, která mne po celou dobu léčby podporovala,“ vzkazuje uzdravený fotbalista.

„Cítil jsem také velkou podporu v kabině, kluci můj návrat přivítali a povzbuzovali mě. Jsem na trénink hodně natěšený, první dva týdny budu trénovat s kondičním trenérem Janem Netscherem, pak bych už rád i na hřiště a zkusil si zahrát za béčko,“ těší se Volešák na mnohem příjemnější program následujících dní.

„Je jasné, že ze všeho nejdřív potřebuji dohnat fyzičku, ale věřím, že to nebude tak velký problém, mám do tréninku teď velkou motivaci,“plánuje si.

Společníka při prvním individuálním tréninku s míčem na hřišti s Janem Netscherem udělal Volešákovi útočník Gianluca Litteri, který také výrazně pokročil s rehabilitací po operaci kolene.

V posilovně se zatím stále připravují další dva rekonvalescenti, Brazilec James Dens, kterého trápí zraněná achilovka a Josef Kaufmann, který rehabilituje po operaci vazů v koleni. Ti si na svůj návrat na hřiště budou ještě muset nějaký čas počkat.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články