Pořiďte si dres svého oblíbence! | SK Slavia Praha
Více

Pořiďte si dres svého oblíbence!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V úterý 28. dubna si mohou fanoušci v Synot Tip Areně v Edenu zakoupit dres svého oblíbeného hráče. Prodej originálních hráčských sad dresů se koná na VIP recepci od 17 hodin.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V úterý 28. dubna si mohou fanoušci v Synot Tip Areně v Edenu zakoupit dres svého oblíbeného hráče. Prodej originálních hráčských sad dresů se koná na VIP recepci od 17 hodin.

V prodeji bude přes 400 nejrůznějších dresů, ve kterých fotbalisté Slavie hráli od sezony 2002/2003 až do podzimní sezony 2008.

Vybrat si můžete nejen různě barevné kolekce dresů ze zápasů Gambrinus ligy, ale například i z památečního zápasu s Ajaxem v létě 2007 nebo ze zápasů Poháru UEFA z letošní podzimní sezony.

Ceny dresů se pohybují od 250 do 900 korun.

Z důvodu velkého zájmu o tuto akci je omezen počet prodaných dresů na osobu. Každý fanoušek si může zakoupit maximálně 3 kusy dresů. Větší počet dresů bude možné získat až po skončení prodeje ze zbylých zásob.

Například za 250 korun si pořídíte dres Karla Pitáka, Luboše Kozla, Tomáše a Lukáše Doška nebo Jana Suchopárka, který tito fotbalisté oblékali v letech 2002 či 2003.

Oranžový dres z podzimní sezony 2006 Martina Latky, Michala Švece, Pavla Fořta nebo Lukáše Jarolíma se bude prodávat za 500 korun.

Hráčské dresy z mistrovské sezony 2007/2008 stojí 900 korun.

V prodeji budou pouze originální dresy s naflokovaným jménem hráče, jeho číslem a logy sponzorů, která se vztahují k vybrané sezoně.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články