Béčko porazilo Varnsdorf! | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo Varnsdorf!

STRAHOV - Béčko Slavie pokračuje ve výborných výsledcích - ve středu ve vloženém kole ČFL porazilo na Strahově Varnsdorf 3:1. Branky vstřelili Kobler, Kovařík a po krásné individuální akci dorostenecký útočník Vaněk. .
STRAHOV - Béčko Slavie pokračuje ve výborných výsledcích - ve středu ve vloženém kole ČFL porazilo na Strahově Varnsdorf 3:1. Branky vstřelili Kobler, Kovařík a po krásné individuální akci dorostenecký útočník Vaněk.

 

 

Slávisté vstoupili do utkání aktivně, střelecky se prosadili po sedmnácti minutách hry, po rohu Kovaříka se trefil hlavou Kobler. O tři minuty později už to bylo 2:0, z přímého kopu se krásně do šibenice trefil Kovařík. Do poločasu mohl zvýšit skóre Petr Hošek, ale jeho střelu zastavila tyč.

 

Varnsdorfu se povedl úvod do druhého dějství, hned ve 47. minutě se po centru z pravé strany prosadil Grubhoffer. Červenobílí usilovali o zvýšení svého náskoku, měli několik dobrých příležitostí, ale pojištění výsledku přišlo až dvanáct minut před koncem řádné hrací doby, Vaněk si dvakrát ve vápně obhodil Vavrouška, zasekl míč a trefil se pod břevno.

 

„I přes problémy se sestavou jsme nakonec podali bojovný i kvalitní výkon, zaslouženě jsme vyhráli tři jedna. Do hry se zapojil mladý Vaněk, odehrál devadesát minut, zahrál to, co jsme od něj čekali a navíc přidal krásnou branku. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za přístup k utkání i za předvedenou hru,“ řekl po utkání trenér Miroslav Janů.


Milan Černý, Petr Javorek a Libor Tafat se připravují s áčkem, do utkání nezasáhli.

 

Slavia B - Varnsdorf 3:1 (2:0)

Branky: 17. Kobler, 20. Kovařík, 79. Vaněk - 47. Grubhoffer

Slavia B: Diviš - Held, Studík, Čmovš, Starý – Z. Zahálka (84. Balcar), Kobler, Šimeček, Kovařík (88. Š. Zahálka) – Vaněk, Petr Hošek (89. Přeučil)

Varnsdorf: Vaňák – Hyka (46. Grubhoffer), Vavroušek, Křemen, Čapek, Stehlík, Jiroušek (70. Jordák), Formáček, Procházka (46. Jakobovský), Ježdík, Chod

ŽK: Kovařík

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články