S Fanklubem do Brna | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Brna

Pojeďte podpořit Slavii v boji o mistrovský titul!

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd do Brna (neděle 3.5. 17:00). Členové Fanklubu mají výjezd cestu ZDARMA! Pojeďte podpořit slávisty za dalšími důležitými ligovými body v boji o mistrovský titul.

 

Brno - Slavia 3.5.2009 17:00

Cena se vstupenkou: 50 Kč pro členy Fanklubu a FO, 200 Kč pro nečleny. Vstupenka v hodnotě 60 Kč je pro všechny účastníky zajištěna.

Sraz: Eden u stadionu ve 12:30, odjezd po odbavení.

 

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz, případné informace u pana Šubrta na číslo 602 660 488 (spíše pište SMS). V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo, datum narození a o jaký výjezd se jedná. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

 

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.

 

Vstupenky pro členy cestující po vlastní ose: Do pátku 1.5. si také na emailu vstupenky@slavista.cz mohou členové FK a OP objednat vstupenky do sektoru hostů v počtu 1+1. V objednávce je třeba uvést také číslo kartičky, jméno, kontakt a o jaký zápas se jedná.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články