Doplnění zpravodajství z utkání D - dorostu | SK Slavia Praha
Více

Doplnění zpravodajství z utkání D - dorostu

PRAHA - V menším pražském derby nejmladší dorostenci jasně porazili Motorlet 3:0.
Slavia dorost „D“ – Motorlet 3:0 (1:0), neděle 26. 4. 2009, ČLMD
Branky:
5. Prošek, 54. Hurka, 68. Šimeček
Slavia: Hrubeš (70. Horňáček) - Herc, Čepelák, Tesařík, Suk (41. Zámečník) - Prošek, Šimeček, Svoboda (48. Zmrhal) - Hurka, Synek (70. Hubálek)

V dalším jarním zápase jsme přivítali doma tým Motorletu. Do tohoto pražského derby jsme šli s jednoznačným cílem potvrdit dobrou jarní formu a soustředit se zejména na vstup do zápasu. A to se nám povedlo dokonale, protože už v 5. minutě jsme předvedli nádhernou rychlou kombinační akci, na jejímž konci byl Prošek a Slavia šla do vedení. Bohužel v následujících minutách toho k vidění již moc nebylo. Byl to spíše boj uprostřed hřiště a šancí moc nebylo.

Druhý poločas však byl o poznání zajímavější a fotbalovější. V 54. minutě našel skvělou přihrávkou Prošek Hurku a ten zvýšil na 2:0 pro domácí. Poté podržel Slavii brankář Hrubeš, který chytil samostatný nájezd a potvrdil svou výbornou jarní formu. V 68. minutě se výborně po dlouhém autu Šitticha zorientoval ve vápně kapitán Šimeček a zvýšil již na 3:0 pro červenobílé. V následujících minutách jsme si již výsledek pohlídali a nedali jsme Motorletu šanci dostat se do zápasu.

Hodnocení trenéra Jíry: „Chtěl bych klukům poděkovat za přístup k utkání ve 2. poločase, který byl z naší strany jednoznačně fotbalovější. Vítězství je stejně tak důležité jako touha kluků se neustále zlepšovat a pracovat na sobě, což mě zatím velmi těší.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články