B-dorost hrál s Teplicemi a Motorletem | SK Slavia Praha
Více

B-dorost hrál s Teplicemi a Motorletem

PRAHA - Po několika odložených kolech zažívá B - dorost "anglické týdny". Nejprve ve středu prohrál v Teplicích a v neděli vydřel remízu s Motorletem až v nastavení.
Slavia dorost ,,B“ – FK Teplice,,B“ 0:1 (0:1), ČLSD, středa 22. 4. 2009
Slavia:
Malina – Galus (55. Grohol), Pospíšil (75. Vodrhánek), Hell – Mráz (70. Mravec), Klimeš, Duranski, Pázler, Hájek – Paprčiak, Zákostelský

Velice smolné utkání. Soupeř si vytvořil minimum šancí a podařilo se mu skórovat. My jsme si vytvořili mnoho brankových příležitostí, ale nepodařilo se nám ani z jedné vsítit branku. Bohužel i přes velkou snahu a tlak jsme se brankově neprosadili. Navíc jsme od 65. minuty hráli znovu v oslabení, stejně jako v zápase v Českých Budějovicích. Červenou kartu obdržel Jan Zákostelský. Gól jsme dostali těsně před koncem poločasu, kdy jsme nedokázali zabránit doražené střele.


Slavia dorost ,,B“ – SK Motorlet Praha 2:2 (1:0) ČLSD, neděle 26. 4. 2009
Branky:
Mráz, Šrámek
Slavia: Mejzr – Mráz (85. Klimeš), Hell, Vodrhánek, Galus – Grohol (64. Mikuš), Šrámek, Duranski, Kučera – Paprčiak, Hájek

Do utkání jsme vstoupili aktivně, bohužel vážnější šanci jsme si nevytvořili. Soupeře jsme drželi pod tlakem, ale bez šance na gól. Ve 23. minutě jsme se radovali z prvního zásahu do sítě soupeře. Přímý kop zatočil Mráz přímo do branky, aniž by jej někdo tečoval. Po této brance jsme vyvinuli ještě větší tlak. Bohužel další tři vyložené šance jsme neproměnili.

Do druhého poločasu nastoupil soupeř agresivně s odhodláním vyrovnat. Agresivita na hranici regulérnosti se soupeři vyplatila. Než jsme se pořádně rozkoukali, soupeř vyrovnal skóre po akci zprava. Špatné postavení Motorlet ihned potrestal. Ve druhém poločase byl soupeř daleko aktivnější a důraznější. Jak se říká, „fotbal pěkně bolel“. Bohužel s tím jsme se nevyrovnali. Soupeř nás zatlačil na hranici našeho velkého vápna. Bohužel k tomu stačila jen houževnatost. Protože jsme neudrželi míč na útočné polovině, byli jsme stále pod tlakem. Výsledkem byl gól, který jsme obdrželi v 80. minutě. V obranné čtveřici chyboval Hell a soupeř se dostal do vedení. Od tohoto okamžiku jsme začali ,,rozdávat“ i my. Během chvilky jsme si vytvořili několik šancí. V 90+3. minutě gólem z rohu vyrovnal Šrámek. Zápas tak skončil remizou.

Rostislav Kohoutek - asistent U18

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články