Jak se vedlo o víkendu bývalým slávistům | SK Slavia Praha
Více

Jak se vedlo o víkendu bývalým slávistům

PRAHA - Poslední ohlédnutí za víkendovým fotbalovým programem jsme zaměřili na naše bývalé fotbalisty, kteří působí v zahraničí. Devadesát minut odehráli Mickael Tavares a Michal Švec...
PRAHA - Poslední ohlédnutí za víkendovým fotbalovým programem jsme zaměřili na naše bývalé fotbalisty, kteří působí v zahraničí. Devadesát minut odehráli Mickael Tavares a Michal Švec, Tomáš Necid v nepovedeném utkání střídal a navázat na pohárovou branku se mu nepodařilo.

Mickael Tavares odehrál 90 minut za Hamburk v Dortmundu, kde HSV prohrál 0:2, celý zápas hrál i David Jarolím, jehož trest na dva zápasy za vyločení v poháru se na ligu nevztahuje. Hamburk je v tabulce pátý.

Lukáš Jarolím střídal v 52. minutě v Turíně, kde jeho Siena prohrála 0:1, tento stav už byl ve chvíli, kdy náš bývalý záložník nastoupil na hřiště. Matej Krajčík za Regginu nenastoupil, ta doma uhrála cennou remízu 2:2 proti Juventusu, přesto zůstává poslední.

Michal Švec nastupuje za Heerenveen v základní sestavě pravidelně, byl celý zápas na hřišti i proti Twente, domácí o výhru přišli v poslední minutě - zápas skončil 1:1, Heerenveen je na pátém místě.

Tomáš Necid dal minulý týden branku v poháru, kterou rozhodl zápas proti Lokomotivu Moskva, v lize se jeho týmu ale nedařilo, prohrál doma s Rostovem 1:2. Necid střídal v 56. minutě.

Zdeněk Šenkeřík a Standa Vlček za své týmy o víkendu nenastoupili. Karel Piták je zraněný, jeho Salcburk prohrál 0:3 v Riedu a před druhým Rapidem má náskok sedmi bodů.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články