Vstupenky na Šmicerovu rozlučku | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Šmicerovu rozlučku

V prodeji na pokladnách v Edenu!

SYNOT TIP ARENA/EDEN - V úterý 11. května při derby internacionálů v Synot Tip Areně se rozloučí se svou fotbalovou kariérou Vladimír Šmicer. Hrát se bude nejslavnější derby mezi Slavií a Spartou.


Vstupenky na toto utkání se prodávají u pokladen v Synot Tip Areně v Edenu. Cena vstupenek (výnos jde na Nadaci fotbalových internacionálů) je na západní a východní tribunu 180 korun a 120 korun na tribuny sever a jih. Permanentkáři Slavie i Sparty mají po předložení permanentek slevu, lístek je bude stát 150 korun na západní a východní tribunu a 100 korun na tribuny sever a jih.

Permanentkáři Slavie měli svá místa rezervována do 4. května.

Ve spolupráci se Slavií tuto benefiční akci pro Nadaci fotbalových internacionálů pořádá sdružení Czech Team 96. Nominaci do obou týmů stanovil Vladimír Šmicer, trenérem Slavie v tomto utkání bude František Cipro, Spartu povede Dušan Uhrin.

O pozvaných fotbalistech informoval organizátor celé akce Pavel Kuka. „Mohu říct, že nikdo z pozvaných fotbalistů neodmítl. Nechci na někoho zapomenout, ale za Slavii by měl nastoupit Vláďa Šmicer, Patrik Berger, Jan Suchopárek, Radek Bejbl, Radek Černý. Vláďa také pozval své spoluhráče z Liverpoolu Fowlera a McManamana, uvidíme, zda nakonec dorazí,“ prozradil Pavel Kuka, který samozřejmě nastoupí také.

„Franta Cipro určitě moc dobře ví, že může být ještě před utkáním odvolán a ví, kdo je hlavní organizátor, proto počítám s místem v základu,“ usmál se Pavel Kuka.

Dres Sparty obléknou Petr Kouba, Horst Siegl, Karel Poborský, Vratislav Lokvenc, Zdeněk Svoboda, Jiří Němec, Michal Horňák. „Pozvání dostal také Pavel Nedvěd,“ dodal Pavel Kuka.

Čestný výkop utkání bude mít Josef Masopust, v Edenu se tak mohou setkat dva držitelé Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy.

Pavel Kuka také nepochybuje o tom, že utkání bude mít správný náboj. „Nepůjde o žádnou exhibici, ale bude to regulérní derby, kde nikdo nikomu nic nedaruje,“ těší se náš bývalý útočník. Hrát se bude 2x 40 minut. Rozhodčím bude bývalý ligový sudí Lubomír Puček.

Moderátorem akce bude známý slávista Leoš Mareš. Začátek akce bude v 18:30 hodin.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články