Nábor malých slávistek! | SK Slavia Praha
Více

Nábor malých slávistek!

Ve čtvrtek 6. května v Edenu
EDEN - Ve čtvrtek 6. května pořádá Slavia v Edenu na hřišti s umělou trávou nábor malých fotbalistek ročníků 1998 až 2004. Začátek náboru je v 18:30 hodin. Zápis potom proběhne u objektu šaten ve Vladivostocké ulici.

Zvány jsou všechny holky, které mají chuť stát se slávistkou a přidat se do sešívané rodiny! Přijďte si vyzkoušet prvky fotbalové abecedy, na všechny malé fotbalistky se srdečně těšíme! Sportovní oblečení si vezměte s sebou.

„Fotbal už dávno není pouze sport pro kluky. Ve slávistických dívčích týmech se momentálně připravuje už více než osmdesát hráček a proto se není čeho bát. Těšíme se na všechna děvčata se zájmem o fotbal, s sebou si stačí vzít jen sportovní oblečení a obuv, nejlépe kopačky,“ uvedl hlavní trenér dívčí mládeže Martin Svoboda.

V případě, že se nebudete moci zúčastnit náboru v uvedeném termínu a nebo máte jakékoli dotazy, kontaktujte pana Martina Svobodu na telefonním čísle 602 222 149.

K malým slávistkám se můžete samozřejmě připojit také v průběhu následujících týdnů během tréninků jednotlivých kategorií.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články