Tijani Belaid začal znovu trénovat | SK Slavia Praha
Více

Tijani Belaid začal znovu trénovat

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Po delší době máme pro vás dobrou zprávu – záložník Slavie Tijani Belaid začal po problémech se štítnou žlázou znovu trénovat s týmem.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Po delší době máme pro vás dobrou zprávu – záložník Slavie Tijani Belaid začal po problémech se štítnou žlázou znovu trénovat s týmem.


„Léčba zabrala, Tijani se minulý týden zapojil do tréninku, v pondělí absolvoval naplno celý program mužstva,“ uvedl mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.


„Tijani bude samozřejmě nadále pod dohledem endokrinologů, léčba mu ale nebrání v plné tréninkové zátěži a v návratu na hřiště, i když napřed samozřejmě musí dohnat tréninkové manko," dodal slávistický mluvčí.


„Cítim se dobře, do fotbalu mám velkou chuť, doufám, že se brzy vrátím na hřiště,“ řekl našemu webu Tijani Belaid.


Do druhé fáze rehabilitace po operaci zlomené bércové kosti přešel také Riste Naumov, kterému lékaři vyjmuli z kosti jeden z fixačních šroubů a může na nohu lehce našlapovat.


Marodka týmu tím bohužel nekončí. Komentář trenéra Františka Cipra ani nemůžeme doslova ocitovat, protože slávistický kouč byl notně rozladěný.


„V Olomouci jsem šetřil vlastně jen tři hráče – Davida Hubáčka, Petra Trappa a Milana Černého, ostatní mají zdravotní problémy a myslím, že jen těžko budou všichni ve středu k dispozici, velké pochybnosti mám napřiklad o Standovi Vlčkovi, který nedokončil pondělní trénink. Udělali jsme ale maximum pro to, abychom byli v tom nejlepším možném složení,“ řekl našemu webu. Viróza trápila Zdeňka Šenkeříka, ten by ale měl v úterý již trénovat.


V Olomouci si poprvé zahráli v ligovém duelu hned tři mladíci – Filip Duranski, Martin Hurka a Jan Zákostelský. „Se všemi jsem mluvil o tom, že to pro ně měla být především zkušenost, mohli poznat ligovou atmosféru, věřím, že budou dál na sobě pracovat s pokorou a s cílem se do áčka natrvalo prosadit,“ vrátil se k závěru nedělního zápasu František Cipro.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články