Akce pro fanoušky na zápas s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

Akce pro fanoušky na zápas s Jabloncem

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Ve středečním pohárovém zápase s Jabloncem mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Vyhrát mohou DVD Sešívané tituly, slávistické dresy a také slávistické deky.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Ve středečním pohárovém zápase s Jabloncem mohou fanoušci opět volit nejlepšího hráče Slavie. Vyhrát mohou DVD Sešívané tituly, slávistické dresy a také slávistické deky. SMS soutěž odstartuje úvodní hvizd rozhodčího v zápase (v 19:15 hodin), soutěž bude ukončena v 85. minutě.

SMS ve tvaru SKS  XX (číslo dresu vybraného hráče) zasílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz Každý výherce obdrží zpětnou SMS zprávu. Ceny si můžete vyzvednout na VIP recepci Slavie po skončení zápasu.

V sektoru Rodiče a děti proběhne o přestávce tradiční autogramiáda. Mezi děti zavítá některý z hráčů A-týmu, který do utkání s Jabloncem nebude moci ze zdravotních důvodů zasáhnout. Děti se také mohou těšit na sladkosti a slávistické dárečky. Při posledním domácím zápase Slavie s Kladnem zavítal do sektoru Rodiče a děti Peter Grajciar, který návštěvníkům rozdával i podepisoval hráčské kartičky a mistrovské plakáty.

U vstupů do Synot Tip Areny bude k dispozici zdarma Slávistický Poločas.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články