Odpovědi Petra Doležala fanouškům | SK Slavia Praha
Více

Odpovědi Petra Doležala fanouškům

SYNOT TIP ARENA/EDEN - O příchodu Bohemians 1905 do Synot Tip Areny v Edenu, o případných změnách v kádru Slavie po skončení této sezony i o plánech na příští sezonu. O tom a o dalších tématech diskutoval generální ředitel Slavie Petr Doležal s fanoušky...
SYNOT TIP ARENA/EDEN - O příchodu Bohemians 1905 do Synot Tip Areny v Edenu, o případných změnách v kádru Slavie po skončení této sezony i o plánech na příští sezonu. O tom a o dalších tématech diskutoval generální ředitel Slavie Petr Doležal s fanoušky v on-line rozhovoru na našem webu.

Odpovědi generálního ředitele Slavie Petra Doležala si můžete přečíst zde

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články