Čtyři Slávisté v reprezentaci! | SK Slavia Praha
Více

Čtyři Slávisté v reprezentaci!

Pouze tři z nich však mohou zasáhnout do přátelského utkání s Belgií. Ivo Ulich se konečně dočkal zasloužené pozvánky, ale v utkání v Brně si natáhl postranní vazy kolena a musel se tak trenéru Chovancovi omluvit. Tradičně byl nominován Pavel Kuka a velká premiéra možná čeká na Lukáše Doška. Právě jeho jméno se skloňuje hodně často od doby, kdy po kvalifikačním utkání s Dánskem sklidili krajní obránci reprezentace kritiku za slabou podporu ofenzivy a rychlostní nedostatky. Dnes dopoledne byl dodatečně povolán také Radek Černý, který dostává šanci po zranění Ladislava Maiera.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články