Pozápasové komentáře trenéra Petrouše | SK Slavia Praha
Více

Pozápasové komentáře trenéra Petrouše

Přečtěte si komentáře trenére Michala Petrouše po čtvrfinále Ondrášovka cupu. Slavia prohrála v Teplicích 2:1, domácí kopali tři pokutové kopy.

STÍNADLA/TEPLICE - Přečtěte si komentáře trenére Michala Petrouše po čtvrfinále Ondrášovka cupu. Slavia prohrála v Teplicích 2:1, domácí kopali tři pokutové kopy.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Výsledek do odvety je samozřejmě přijatelný. Průběh utkání byl podobný tomu na Spartě. Začali jsme dobře, měli jsme šanci, ale potom jsme opět začali ztrácet balóny a Teplice se dostávaly do hry,“ řekl k utkání trenér Petrouš. „Měli jsme štěstí. Kdyby v první půli daly Teplice více branek, nikdo by se nemohl divit.“

„Druhá půle byla odlišná, měli jsme hodně šancí, mohli jsme vstřelit více gólů. Bohužel jsme se prosadili jen jednou,“ pokračoval Michal Petrouš. 

V závěru zápasu kopaly domácí Teplice penaltu. „Byla tam chyba u rohového praporku, i když jsme se na Mahmutoviče před zápasem připravovali. Bohužel jsme tam Víťu Trubilu nechali samotného a byl z toho pokutový kop,“ uvedl Petrouš.

 

Tři pokutové kopy pro jeden tým během jednoho utkání, to byla i pro trenéra Petrouše kuriozita. „Tři penalty jsem asi ještě nezažil. První dvě určitě byly. Na konci poločasu mohl rozhodčí dokonce odpískat ještě jednu proti nám, která na rozdíl od té poslední asi byla. Na druhou stranu, možná se se pro nás mohla pískat ještě jedna penalta za ruku,“ uzavřel Michal Petrouš.

 


Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články