Slavia je v kontaktu s fanouškem zraněným před derby | SK Slavia Praha
Více

Slavia je v kontaktu s fanouškem zraněným před derby

Slavia je v kontaktu se svým fanouškem, který byl zraněn u stadionu Sparty před pondělním derby. V pořádu Fotbal plus extra to uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

Slavia je v kontaktu se svým fanouškem, který byl zraněn při zásahu policisty u stadionu Sparty před pondělním derby.  V pořadu Studio fotbal plus to uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

"Se zraněným fanouškem jsem mluvil telefonicky dnes dopoledne, zajímal jsem se především o jeho zdravotní stav.  Na hlavě má šest stehů a zhmožděná záda. Vyjádřil jsem mu podporu klubu v jeho dalších právních krocích. Věřím, že média budou věnovat tomuto případu pozornost a dočkáme se přinejmenším patřičného vysvětlení," uvedl mluvčí Slavie v pořadu Studio fotbal plus. 

Video z incidentu přinesla dnes média, prohlédnout si ho můžete zde.

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články