Hráči: Všechny ligové zápasy dohrajeme | SK Slavia Praha
Více

Hráči: Všechny ligové zápasy dohrajeme

Na pozápasovou tiskovou konferenci dorazili trio hráčů Slavie. Lukáš Jarolím, který při absenci Karola Kisela vedl tým s kapitánskou páskou, střelec první branky Josef Kaufman...

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Na pozápasovou tiskovou konferenci dorazili trio hráčů Slavie. Lukáš Jarolím, který při absenci Karola Kisela vedl tým s kapitánskou páskou, střelec první branky Josef Kaufman a útočník Stanislav Vlček. Otázky přítomných novinářů směřovaly hlavně na současnou situaci ve Slavii.

 

 „O situaci se v kabině bavíme, rozhodně nic příjemného. Ale shodli jsme se, že nemá žádný logický význam, kdybychom nenastoupili k zápasu, a že bychom si tím nijak nepomohli. Se zástupci fanoušků jsme se bavili na předzápasovém tréninku, v neděli večer za námi byl Strašák, mluvil se mnou, s Martinem Vaniakem, se Standou Vlčkem a Karolem Kiselem. Dohodli jsme se na té poločasové akci,“ řekl na tiskové konferenci po zápase Lukáš Jarolím.

 

 „Ekonomickou situaci musíme nechat našemu vedení. Sami se musíme starat o to, abychom ligu zachránili po sportovní stránce,“ dodal střelec první branky zápasu Josef Kaufman.

 

„Přiznávám, že jsme se o situaci klubu v kabině bavili. Ale ligu dohrajeme, ať se děje, co se děje. Nějakým bojkotem bychom poškodili hlavně Slavii a její fanoušky a toho jsme si vědomi,“ dementoval dohady o protestu hráčů Stanislav Vlček.

 

„Když jsme se bavili třeba před měsícem, nedovedl jsem si představit, že to dojde takhle daleko. Celá kabina do posledního dne, který bude, budeme doufat, že se to zachrání a že příští rok tu liga bude.“

 

„Já, stejně jako všichni Slávisté, bychom obětovali klidně všechny lepší roky, Ligu mistrů, jenom aby se to tu zachránilo. Postup přes Ajax, všechno to kolem, to byly neskutečné zážitky. Ale jak říkám, vyměnil bych teď všechno za to, aby se Slavia zachránila,“ zakončil Standa Vlček inspirativními slovy pro všechny slávisty.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články