Na Neradův gól odpověděl Cousens | SK Slavia Praha
Více

Na Neradův gól odpověděl Cousens

Béčko Slavie remizovalo ve středečním utkání na Strahově s Karlovými Vary 1:1. Branku soupeře vstřelil Nerad, za slávisty vyrovnal v 84. minutě po centru Gulajeva hlavou střídající Cousens.

Béčko Slavie remizovalo ve středečním utkání na Strahově s Karlovými Vary 1:1. Branku soupeře vstřelil Nerad, za slávisty vyrovnal v 84. minutě po centru Gulajeva hlavou střídající Cousens.

 

Na hlavním strahovském stadionu se hrálo vyrovnané utkání, v prvním poločase měli výhodnější střelecké pozice hostující svěřenci trenéra Juraje Šimurky – ve 24. minutě vyrazil Vondráčkovu hlavičku Hanuš, ve 39. minutě pak Gibalovu hlavičku vyrazil z brankové čáry na stoperu hrající Zákostelský.

 

Skóre se změnilo v 57. minutě, kdy Nerad nadvakrát překonal Hanuše. Slávisté ale nesložili zbraně, bojovali až do konce, šest minut před závěrečným hvizdem po Gulajevově centru přišlo zasloužené vyrovnání z hlavy Cousense. Utkání nedohrál Václav Prošek, který musel odstoupit po úderu loktem do hlavy, v poslední době má tento talentovaný slávista na tyto situace velkou smůlu, nedohrál už utkání reprezentační osmnáctky.

 

„Dostali jsme gól po standardce, ale cením si toho, že jsme nesložili zbraně a o výsledek ještě zabojovali. V neděli proti Ovčárům už ale potřebujeme vyhrát,“ řekl našemu webu trenér Pavel Řehák.

 

Slavia B – Karlovy Vary 1:1 (0:0)

Branky: 52. Nerad – 84. Cousens

Slavia B: Hanuš – Galus (85. Hájek), Vomáčka, Zákostelský, Palko – Kučera, Vyhnal, Petrák, Mareš (54. Mikula) – Prošek (60. Cousens), Gulajev

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články