Vstupenky na pondělní zápas v Plzni v prodeji v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na pondělní zápas v Plzni v prodeji v Edenu

V Synot Tip Areně v Edenu jsou v prodeji vstupenky pro fanoušky Slavie na pondělní zápas Slavie v Plzni. Jde o vstupenky do sektoru hostů, jedna vstupenka stojí 70 korun...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V Synot Tip Areně v Edenu jsou v prodeji vstupenky pro fanoušky Slavie na pondělní zápas Slavie v Plzni. Jde o vstupenky do sektoru hostů, jedna vstupenka stojí 70 korun.

Slavia obdržela od zástupců Plzně pro své fanoušky 220 vstupenek do sektoru hostů k vlastní distribuci. Jedná se o všechny dostupné vstupenky, přestože jsme usilovali vzhledem ke zvýšenému zájmu fanoušků vycestovat to Plzně o větší počet vstupenek.

Ve čtvrtek 21. dubna se vstupenky prodávají v předprodeji vstupenek u železniční trati před zápasem Slavie s Teplicemi, po celou dobu zápasu i čtvrt hodiny po skončení tohoto utkání.

V pátek 22. dubna a o víkendu se vstupenky prodávají ve fanshopu FANzone (otevírací doba 10 až 18 hodin).

Informace pro fanoušky cestující do Plzně:

Sektor pro hostující fanoušky je nově v důsledku prováděné rekonstrukce celého stadionu umístěn na nekryté východní tribuně a přístup je možný pouze z Tyršovy ulice podél řeky Radbuzy vchodem číslo 4.

Pořadatelé žádají naše příznivce, aby přišli na zápas s dostatečným předstihem z důvodu bezpečnostní kontroly. Na stadionu platí zákaz používání pyrotechniky. Vedení FC Viktoria Plzeň nás také informovalo, že na stadion nebudou vpuštěny osoby s jakýmkoliv příručním zavazadlem (batohy, igelitky, ledvinky a kabelky).

Stadion se otevírá hodinu a půl před začátkem zápasu.

Utkání Slavie v Plzni začíná v 18:30 hodin.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články