V pondělí Slavia v Plzni proti lídru tabulky (přidány mapky pro naše fanoušky) | SK Slavia Praha
Více

V pondělí Slavia v Plzni proti lídru tabulky (přidány mapky pro naše fanoušky)

V pondělní televizní dohrávce se Slavia představí v Plzni. Výkop je v 18:30, zápas vysílá ČT4.

V pondělní televizní dohrávce se Slavia představí v Plzni. Výkop je v 18:30, zápas vysílá ČT4.

Trenér Michal Petrouš do zápasu nebude moci nasadit Risteho Naumova, který stále ještě netrénuje s míčem a také mladého talentovaného záložníka Václava Proška, který si v zápase rezervy proti Karlovým Varům zranil lícní kost, absolvoval operaci a jarní část sezony pro něj bohužel skončila. Nastoupit v Plzni nemůže ani Petr Janda, který má čtyři žluté karty.

„Plzeň bude pod větším tlakem než my, hraje o titul musí zvítězit,“ říká trenér Michal Petrouš. „Očekávám, že se bude hrát oboustranně útočný fotbal, to by nám mohlo vyhovovat.“

Vítězné utkání Slavie v Ondrášovka Cupu sledoval v hledišti Synot Tip Areny také plzeňský trenér Pavel Vrba. „Nemyslím si, že by se viděl něco nového, už po našem podzimním utkání mluvil o tom, že u nás vyhrála Plzeň se štěstím, určitě se na nás připraví s respektem. Věřím tomu, že to bude atraktivní zápas pro diváky,“ říká k jeho návštěvě slávistický trenér.

V podobném duchu mluvil o nadcházejícím zápase také kapitán Karol Kisel. „Těším se na to, oba týmy rády útočí, to nebývá v Gambrinus lize příliš zvykem. Určitě nejsme bez šancí, my v zápase nemáme co ztratit, pod větším tlakem bude soupeř,“ uvedl autor vítězného pohárového gólu do sítě Teplic.

Na podzim Slavia prohrála v Synot Tip Areně 1. října 0:1, branku vstřelil v 17. minutě z penalty Rezek.

 

Vstupenky do slávistického sektoru se prodávají v Synot Tip Areně. Více informací o předprodeji najdete zde.

Důležité informace pro fanoušky cestující do Plzně:

Sektor pro hostující fanoušky je nově v důsledku prováděné rekonstrukce celého stadionu umístěn na nekryté východní tribuně a přístup je možný pouze z Tyršovy ulice podél řeky Radbuzy vchodem číslo 4.

 

Pořadatelé žádají naše příznivce, aby přišli na zápas s dostatečným předstihem z důvodu bezpečnostní kontroly. Na stadionu platí zákaz používání pyrotechniky. Vedení FC Viktoria Plzeň nás také informovalo, že na stadion nebudou vpuštěny osoby s jakýmkoliv příručním zavazadlem (batohy, igelitky, ledvinky a kabelky).

 

Stadion se otevírá hodinu a půl před začátkem zápasu.

 

 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články