Aldo Baéz po zdravotních testech: Myslím už jen na Slavii | SK Slavia Praha
Více

Aldo Baéz po zdravotních testech: Myslím už jen na Slavii

PRAHA/EDEN – Nová posila Slavie, argentinský záložník Aldo Baez, absolvovala zdravotní testy a může se zapojit do tréninku v červenobílých barvách. „Jsem rád, že jsem tady a teď už myslím na Slavii," říká čtyřiadvacetiletý hráč. Samozřejmě perfektní slovenštinou, vždyť v Trenčíně strávil uplynulých téměř sedm let.
V čem spočívaly zdravotní testy, které jste ve Slavii absolvoval?
„Rentgen, sono, magnety... Prostě aby bylo vidět, jestli není nějaký problém. Koleno, nebo kdekoli jinde. Tak myslím, že to dopadlo dobře."

Dopadlo to dobře, teď jste hráčem Slavie, jaké jsou pocity?
„Jsem rád, že jsem tu, že jsem s mužstvem a těším se na to, co bude."

Jak byste se vůbec slávistickým fanouškům představil?
„To je těžké, představovat sám sebe, ale určitě nechám na hřišti všechno, když budu hrát. Umím bojovat pro mužstvo."

V Trenčíně z vašeho odchodu asi příliš velkou radost neměli, jaké to bylo pro vás?
„Bylo to těžké, přeci jen jsem tam byl šest a půl roku. Budu vzpomínat na spoustu super věcí, ale jdu dál. Jsem rád, že jsem tady a teď už myslím na Slavii."

S čím přicházíte do Slavie vy osobně?
„Určitě proto, že Slavia je velký klub a chci i sám sobě ukázat, kde právě jsem. Je to pro mě velká výzva a myslím, že nová sezona je výzva pro celé mužstvo."

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články