Autogramiáda legend na křtu knihy Věčná Slavia | SK Slavia Praha
Více

Autogramiáda legend na křtu knihy Věčná Slavia

PRAHA - V úterý 12. prosince od 17 hodin se v prodejně Knihy Dobrovský v obchodním centru Eden uskuteční křest knihy Věčná Slavia a křest doprovodí autogramiáda slávistických legend.
Kniha Věčná Slavia vyšla už ve 4. aktualizovaném vydání. Kniha tak poutavým způsobem zachycuje historii Slavie od jejího vzniku až po letošní zisk mistrovského titulu. Aktuální texty k původnímu textu Vítězslava Houšky doplnil novinář Pavel Procházka. V knížce najdete i bohatou fotogalerii.

První oficiální křest knihy proběhl 2. listopadu na utkání Evropské ligy s Villarrealem přímo na ploše hřiště. Nyní v předvánočním čase proběhne křest i mimo stadion, a to v prodejně Knihy Dobrovský v přízemí OC Eden hned naproti našemu stadionu.

Křest je naplánován na
úterý 12. prosince 17:00 a po něm bude následovat autogramiáda slávistických legend. Těšit se můžete na Pavla Řeháka, Dušana Herdu, Františka Cipra, Radka Bejbla, Jana Mareše, Jana Lálu a vítěze ankety o Hvězdnou jedenáctku Pavla Kuku. Bývalí fotbalisté se budou fanouškům podepisovat až do 19. hodiny.

Kniha bude v prodeji na místě za 499 korun, pokud to nestihnete na zítřejší autogramiádu, můžete si ji pořídit i v našem fanshopu.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články