Bican cup a Fair play cup: Mládež čekají halové turnaje | SK Slavia Praha
Více

Bican cup a Fair play cup: Mládež čekají halové turnaje

PRAHA/EDEN - Slávistickou mládež čekají v prosinci halové turnaje. Ročník 1998 se 7. prosince popere o čtvrté vítězství sešívaných v řadě v rámci Memoriálu Josefa Bicana. Starší přípravku čeká 6. prosince 25. ročník Fair play cupu.

Memoriál Josefa Bicana 2014

Hráče ročníku 1998 čeká v neděli 7. prosince Memoriál Josefa Bicana, který se koná na UMT ve sportovní hale SK Slavia Praha v Edenu. Turnaje se kromě českých zúčastní i celky ze Slovenska, konkrétně AS Trenčín a MŠK Žilina a také maďarský Gyori ETO FC.

Slavia vyhrála tento tradiční turnaj dorosteneckých mužstev v posledních třech letech a bude tak chtít přidat do sbírky čtvrté vítězství v řadě. Od roku 1983 už jich v rámci turnaje nasbírala čtrnáct.

Základní skupiny memoriálu byly rozlosovány následovně:

Skupina A

1. SK Slavia Praha
2. AS Trenčín
3. SK České Budějovice
4. Bohemians 1905

Skupina B

1. AC Sparta Praha
2. MŠK Žilina
3. SK Sigma Olomouc
4. Gyori ETO FC

Rozpis jednotlivých zápasů pak najdete v galerii pod článkem.

Fair play cup

Starší přípravky odehrají o den dříve, tedy v sobotu 6. prosince 25. ročník Fair play cupu. Turnaj se koná pod záštitou Klub Fair play při Českém olympijském výboru, městské části Praha 10 a primátora hlavního města Prahy.

Ve sportovní hale v Edenu se na umělce představí kromě malých slávistů také Rapid Vídeň nebo Gyori ETO FC. Hrací skupiny jsou následující:

Skupina A


1. SK Slavia Praha
2. Bohemians 1905
3. MŠK Žilina
4. SK Rapid Wien

Skupina B

1. AC Sparta Praha
2. FC Hradec Králové
3. FC Zbrojovka Brna
4. Gyori ETO FC

Rozpis jednotlivých zápasů pak najdete v galerii pod článkem.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články