Část kádru zahájila přípravu, na programu byly testy | SK Slavia Praha
Více

Část kádru zahájila přípravu, na programu byly testy

PRAHA/EDEN - Část kádru Slavie zahájila v pondělí letní přípravu před sezonou 2013/2014. Sešívaní absolvovali kondiční testy na FTVS. Hráče převážně z juniorky, kteří měli sezonu o týden delší, čekají testy ve středu.
„Testy probíhají každoročně pořád stejně. Nic se na tom nemění. Jsme rozdělení na dvě party. Jedna šla v pondělí a druhá půjde ve středu,“ objasnil vedoucí A mužstva Stanislav Vlček.

Poté budou následovat tréninky v Edenu, v neděli tým odjíždí na herní soustředění do Rakouska. „Ještě tento týden máme v plánu dva dvoufázové tréninky a jeden sobotní trénink, v neděli už odjíždíme,“ doplnil Vlček.

Do přípravy s A týmem se nezapojí
Rudolf Skácel. „Rudovi končí ke 30. 6. ve Slavii smlouva a klub se rozhodl, že mu její prodloužení nenabídne,“ vysvětlil sportovní ředitel Slavie a člen představenstva Miroslav Držmíšek.

Během tohoto týdne se také rozhodne, zda ve Slavii bude pokračovat
David Hubáček. „Před odjezdem do Rakouska bude jasno,“ pokračoval sportovní ředitel Slavie.

S týmem už není ani
Jan Vošahlík, kterému po sezoně skončilo ve Slavii hostování a vrací se tak do svého mateřského Jablonce. Kvůli zlomenině zanártní kůstky chyběl také Martin Dobrotka.

Z juniorky by měli ve středu do letní přípravy s A týmem nastoupit
Viktor Šimeček, Marek Čepelák, Petr Kolařík, Josef Bazal, Robert Hrubý a Jiří Vondráček.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články