Chat z Číny: Josef Hušbauer odpovídal na vaše dotazy | SK Slavia Praha
Více

Chat z Číny: Josef Hušbauer odpovídal na vaše dotazy

HAIKOU – Milan Škoda je pohodář, Tonda Barák největší jedlík. Největší modeman je Honza Bořil, který rád nosí kabáty, a FIFU rád hraje Jirka Bílek, přestože kvůli nervům dohraje málokterý zápas. Přímo ze soustředění v Číně odpovídal na otázky fanoušků záložník Slavie Josef Hušbauer.
Soustředění na Hainanu už se pomalu blíží ke svému konci. Jaké bylo? „Měli jsme možnost poznat místní lidi, kulturu i řadu zástupců ze společnosti CEFC, což bylo určitě zajímavé. Co se soustředění týče, tak máme skvělý hotel a tréninkové podmínky takové, o kterých bychom si v Praze v lednu ani nesnili,“ chválil si netradiční destinaci pro zimní přípravu Josef Hušbauer.

Zároveň ale přiznává, že už se těší na návrat do Česka. „Těšíme se domů za rodinami, protože manželka je těhotná a každou chvíli bude rodit,“ prozradil v chatu se slávistickými fanoušky.

Pořád vás spoluhráči přezdívají Theo Walcott, ptal se Venca. „Už tolik ne, asi jim to budu muset na jaře připomenout,“ směje se Hušbauer před jarní částí sezony. „Ani já nevím, co se to se mnou ve Zlíně stalo. Prostě jsem to riskl a běžel,“ dodal k přezdívce rychlíka.

Řada otázek se také stále vracela k přestupu Josefa Hušbauera z Letné do Edenu. Jak se tu po roce cítí? „Působení ve Slavii si užívám, jsem tu velmi spokojený. I když se jednalo o pikantní přestup a určitě jsem nevěděl, co čeho jdu, tak mě všichni vzali velmi dobře a chovají se tady ke mně daleko lépe než jinde. Takže jestli ve videích ze soustředění vypadá, že si to tu užívám, tak je to pravda,“ zdůraznil slávistický středopolař.

S klubem se také pomalu sžívá. „Nejde po roce v klubu říct, že mám sešívané srdce. Bylo by to nefér jak vůči celému klubu a jeho historii, tak fanouškům. Ale snažím se za Slavii bojovat, co to jde, a věřím, že v budoucnu to budu moci zaslouženě říct,“ doufá Hušbauer.

S kým bydlí na pokoji, kdo jsou jeho největší parťáci nebo zda bude slavit hattrick Spartě, i na to jste se Josefa Hušbauera ptali vy, fanoušci Slavie. Přečtěte si otázky a odpovědi ZDE.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články