DOUBLE! Slávistky zpečetily sezonu výhrou v poháru | SK Slavia Praha
Více

DOUBLE! Slávistky zpečetily sezonu výhrou v poháru

PRAHA - Slávistky vybojovaly na závěr sezony kromě mistrovského titulu také vítězství v domácím poháru. Sešívané porazily Spartu 2:0 a slaví double. Holky, gratulujeme!
V rámci Dne ženského fotbalu se v sobotu 21. května odehrálo na stadionu SK Prosek také finále domácího poháru žen. Slávistky trofej loni neobhájily, o to větší měly motivaci porazit své tradiční rivalky – Spartu.

A to se jim podařilo. Do vedení šli v posledním letošním derby v 15. minutě poté, co si gólmanka Sparty Vaníčková srazila do vlastí branky roh Chlastákové. Ve druhém poločase pak sešívané navýšily svůj náskok, když se po nahrávce Divišové prosadila Kožárová.

Slávistky zvládly derby se Spartou úspěšně, získaly i druhou domácí trofej a zakončily tak velmi úspěšnou sezonu.

Sparta - Slavia 0:2 (0:1)

Branky:
14. vlastní Vaníčková, 63. Kožárová

Sparta: Vaníčková - Moťovská (54. Dlasková), Odehnalová, Čulová (71. Bužková), Vyštejnová - Bartoňová, Bertholdová, Stárová, Ringelová (78. Mášová) - Mocová (71. Ivaničová), Martínková

Slavia: Votíková - Tomášková (57. Benýrová), Necidová, Budošová, Malinová - Divišová, Pěničková (84. Juračková), Bartovičová, Cahynová, Chlastáková - Kožárová (90. Skálová)


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články