Další posilou Slavie Vukadin Vukadinovič | SK Slavia Praha
Více

Další posilou Slavie Vukadin Vukadinovič

PRAHA – Slavia získala další posilu, kterou je srbský záložník Vukadin Vukadinovič. Do klubu přichází na roční hostování s následnou opcí.
Vukadinovič uspěl ve Slavii na testech, kluby se následně domluvili na působení srbského záložníka v Edenu. „Mám ohromnou radost, že nakonec do Slavie po testech zamířím. Strašně se opět do klubu těším a věřím, že Slavii pomůžu," uvedl Vukadin Vukadinovič k hostování.

„Slavia nepatří na příčky, na kterých byla v minulé sezoně. Věřím, že v tomto ročníku na tom budeme daleko lépe,“ pokračoval Vukadinovič. „Slavia je velký klub s tradicí a pro každého hráče je ohromný sen hrát za takový tým," dodal srbský záložník.

Vukadin Vukadinovič se narodil 14. prosince 1990. Do Čech zamířil sbrský ofenzivní hráč v roce 2010 z Hajduku Bělehrad, když přestoupil do Sezimova Ústí, dnešního Táborska. V lednu 2012 se Vukadinović stěhoval na sever Čech do Jablonce, v lize zatím odehrál 10 zápasů a vstřelil jeden gól. S Jabloncem také v sezoně 2012/13 oslavil zisk domácího poháru.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články