Danny bude nosit číslo 7. Velká zodpovědnost, hlásí | SK Slavia Praha
Více

Danny bude nosit číslo 7. Velká zodpovědnost, hlásí

PÖLLAUBERG – Nová posila Slavie Danny bude na dresu oblékat číslo 7. „Uvědomuji si, že je to velká zodpovědnost a udělám všechno pro to, abych pro Slavii legendárnímu číslo dělal čest,“ hlásí portugalská akvizice.
Danny byl seznámen s pravidly, která pro udělení čísla sedm po legendárním Stanislavu Vlčkovi platila. „Vím, jaká pravidla za tím jsou. Je to pro mě další motivace je splnit. Viděl jsem vystavený dres Stanislava Vlčka v Edenu a je to pro mě čest,“ líčí Danny.

Danny bude tedy nosit číslo sedm. Další posila Halil Altintop bude oblékat dres s číslem pět, Ruslan Rotaň bude mít v soutěžních zápasech číslo 29, Jan Laštůvka 16, Jakub Jugas 4 a Jakub Hromada by měl oblékat 26. O číslu Dana Trubače zatím není jasno.



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články