Do Boleslavi autobusem Odboru přátel nebo Fanklubu | SK Slavia Praha
Více

Do Boleslavi autobusem Odboru přátel nebo Fanklubu

PRAHA/EDEN - Do Mladé Boleslavi mohou fanoušci Slavie cestovat už tradičně dvěma způsoby. Autobusový výjezd organizuje jak odbočka OP Tribuna Sever, tak Fanklub. Zápas se hraje v sobotu 30. srpna od 20:15.
Odbočka Odboru Přátel - Tribuna Sever vypravila do Teplic dva autobusy, ve kterých cestovalo rekordních více než sto slávistů. Podobné ambice mají i co se týče výjezdu do Mladé Boleslavi. Cena zájezdu je 130 Kč pro členy Tribuny Sever, Odboru přátel a fanklubu, 200 Kč pro nečleny. Přihlásit se a zaplatit výjezd je možné ve fanshopu v Edenu (otevřeno denně kromě úterý 10-17 hodin, ve čtvrtek 10-19 hodin). Detailní info najdete zde.

Svůj autobus vypravuje i fanklub Slavie. Cena pro členy fanklubu fotbalové i hokejové Slavie, Odboru přátel a TS je při platbě předem (převodem na účet, na sekretariátu fanklubu) 50 Kč, při platbě u autobusu pak 80 Kč. Nečlenové platí při platbě předem 100 Kč, u autobusu pak 130 Kč. Přihlašovat se je možné na email vyjezd@slavista.cz. Fanklub má na místě blokovaných 50 vstupenek. Více informací najdete zde.

Cena vstupenky do sektoru hostů v Mladé Boleslavi je 150 Kč.

Pojeďte Slavii podpořit! V Teplicích vytvořili sešívaní parádní atmosféru, zápas jsme ale ke třem bodům nedotáhli, pojďme to v Boleslavi ještě vylepšit!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články