Do Slavie přichází na hostování Vojtěch Štěpán | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází na hostování Vojtěch Štěpán

PRAHA/EDEN – Slavia hlásí posilu do zálohy. Klub se dohodl na působení osmadvacetiletého ofenzivního záložníka Vojtěcha Štěpána, který přichází na půlroční hostování s následnou opcí.
„Vzhledem k tomu, že skončilo na konci minulé sezony hostování Janu Vošahlíkovi, tak jsme hledali podobný typ hráče. Jsme velice rádi, že jsme se s Hradcem dohodli na půlročním hostování s následnou opcí,“ uvedl sportovní ředitel Slavie Miroslav Držmíšek.

Vojtěch Štěpán zasáhne už do páteční generálky před novým ročníkem Gambrinus ligy. Slavia se od 17 hodin utká v Edenu s Baníkem Most.

Vojtěch Štěpán se narodil 8. června 1985, nedávno tedy oslavil své osmadvacáté narozeniny. Odchovanec Sigmy Olomouc začínal s dospělým fotbalem na hostování v Letohradě, v Gambrinus lize pak postupně oblékal dres mateřské Olomouce, Hradec Králové a Jablonce. Od léta 2010 hostoval hbitý záložník znovu v Hradci Králové, kam v loňském roce definitivně přestoupil. V dresu „votroků“ si připsal sedm ligových branek.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články