Dodatečný nábor do sportovních tříd ZŠ Eden | SK Slavia Praha
Více

Dodatečný nábor do sportovních tříd ZŠ Eden

Chcete, aby vaše dítě navštěvovalo sportovní třídu ZŠ Eden a zároveň hrálo fotbal za nejstarší fotbalový klub? Přijďte ve čtvrtek 22. 3. do tréninkového centra v Edenu, kde se uskuteční dodatečný nábor do sportovních tříd v Edenu.
Slavia pokračuje v povedené spolupráci se Základní školou Eden, a i letos se otevře další ročník sportovní třídy. Nábor do sportovních tříd se týká hráčů ročníku narození 2007.

Nábor do sportovních tříd se koná 22. 3. v tréninkovém centru v Edenu, začátek je v 17:00. Na nábor je nutné se předem přihlásit pomocí registračního formuláře.

Videopozvánka:



V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat šéftrenéra žákovských kategorií Petra Karocha, tel. 603 535 357, email petr.karoch@slavia.cz.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články