FOTO: Slávisté se vrátili na Strahov | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Slávisté se vrátili na Strahov

PRAHA/STADION EVŽENA ROŠICKÉHO - Slávisté se po letech vrátili na Strahov na stadion Evžena Rošického, kde pro čtvrtek a pátek našli útočiště kvůli pobytu reprezentace v Edenu.
Vzhledem k tomu, že řada hráčů A-týmu si plní reprezentační povinnosti, doplnili áčko hráči z juniorky a hlavně z nejstaršího dorostu. Konkrétně pak David Vavrouš, Lukáš Veselý, Josef Jakab, Václav Pardubský, Jan Vejvar, Marco Lauricella, brankář Denis Radimský a Michael Hönig, kterému je teprve šestnáct let.

Z reprezentace už se vrátil Jaroslav Mihalík. Reprezentační tým Slovenska do 21 let ve středu porazil Skotsko 4:0. S týmem už je i Jan Bauer, který bude nově vykonávat funkci asistenta trenéra. Ve Slavii působí prakticky od dětství. Když se jako hráč dostal do A-týmu, zbrzdilo ho vážné zranění kolene. Jako trenér vedl ve Slavii ženský tým a dlouho působil jako asistent u juniorky, výběru do 19 let a v současnosti vede Slavii U14.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články