Fanouškům jsme radost neudělali, mrzelo kapitána s brankářem | SK Slavia Praha
Více

Fanouškům jsme radost neudělali, mrzelo kapitána s brankářem

Slávisté po derby litovali, že nedokázali pokračovat v dobrém výkonu z úvodu zápasu. „Do utkání jsme vstoupili dobře, ale v poločase jsme bohužel prohrávali 2:0,“ pronesl po prohraném derby kapitán Slavie Lukáš Jarolím.

PRAHA / LETNÁ - Slávisté po derby litovali, že nedokázali pokračovat v dobrém výkonu z úvodu zápasu. „Do utkání jsme vstoupili dobře, ale v poločase jsme bohužel prohrávali 2:0,“ pronesl po prohraném derby kapitán Slavie Lukáš Jarolím.


„V první půli jsme nehráli špatný fotbal, ale bohužel jsme prohráli 3:0, a to mluví za vše. Ve druhém poločase nás Sparta přehrávala. Potvrdila, že má formu a sebevědomí. Výsledek je hodně nepříjemný, ale hrozilo i více branek v naší síti,“ zhodnotil utkání Lukáš Jarolím.


Kapitána Slavie mrzelo, že jeho tým nedokázal potěšit fanoušky jak na stadionu, tak u televizních obrazovek. „Je jasné, že jsme našim fanouškům a slávistům po celé České republice radost neudělali,“ dodal Jarolím.


Čontofalský: Mrzí mě první dva góly


Brankář Kamil Čontofalský si v zápase dost zachytal a v mnoha momentech Slavii podržel. „Nechci sám sebe hodnotit. Mrzí mě ty první dva obdržené góly. Kdybych dostal ještě další góly, jako byl ten třetí, tak bych se v bráně mohl roztrhnout, ale stejně bych nic nezmohl,“ nerad se pouštěl do hodnocení svého výkonu Kamil Čontofalský.

¨

„Zítra se nikdo nebude ptát, jaký je rozdíl mezi Spartou a Slavií. Přečte si, že Sparta vyhrála 3:0. Je to smutné, ale musíme jít dále. Kdyby byl poločas 0:0, Sparta by hrála do plných, zápas by třeba vypadal jinak. Jenomže na kdyby se nehraje. Sparta hrála efektivně, v závěru si to užívali,“ zakončil po derby Kamil Čontofalský.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články