Frydrych: Kvalitu soupeře známe, i my ale sbíráme zkušenosti | SK Slavia Praha
Více

Frydrych: Kvalitu soupeře známe, i my ale sbíráme zkušenosti

NIKOSIE/GSP STADIUM - Slávisty čekal v pondělí večer předzápasový trénink na stadionu v Nikosii. Už v úterý večer je na stejném místě čeká bouřlivá atmosféra. „Myslím, že zápasy před bouřlivější atmosférou jsou lepší, hráči dokáží podat lepší výkon. Bude to určitě nepříjemné, ale já věřím, že nás to požene dopředu," říká obránce Michal Frydrych.
Jak se sešívaní vypořádávají s extrémním horkem, které na Kypru panuje? „Zatím jsme strávili většinu času na hotelu, ještě večer si to osaháme na tréninku a uvidíme, jak to na nás bude působit. Věřím, že se s tím popereme a že to zvládneme,“ říká Michal Frydrych.

Jak se našemu obránci bude poslouchat na úvod zápasu znělka Ligy mistrů? „Měli jsme ji doteď možnost poslouchat jen u televize, teď to bude poprvé ze hřiště. Věřím, že to bude krásný pocit a že uděláme všechno pro to, abychom vyhráli a mohli ji slyšet i dál.“

APOEL je sice v Evropě zkušenějším týmem, slávisté se ale rozhodně nevzdávají. „Známe kvalitu soupeře, ale i my se snažíme zkušenosti postupně sbírat. Zítra budeme mít příležitost, abychom ukázali, že jsme taky silní a že dokážeme uhrát dobrý výsledek,“ pokračoval Frydrych.

A přání našeho obránce ohledně výsledu? „Nějaká přání samozřejmě máme, ale chtěli bychom odvézt co nejlepší výsledek a pokud možno vstřelit gól. Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát, a naše přání je tak vstřelit nějaký gól a pokud možno žádný nedostat.“

„Šance jsou padesát na padesát a uvidíme, co se nám zítra podaří uhrát. Ale je to jenom poločas, bude záležet i na tom, co uhrajeme v Praze. Atmosféra tu bude určitě výbušná, bouřlivá. Já myslím, že zápasy před bouřlivější atmosférou jsou lepší, hráči dokáží podat lepší výkon. Bude to určitě nepříjemné, ale já věřím, že nás to požene dopředu a že to zvládneme,“ zakončil Frydrych.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články