Gólová paráda! Takhle pálí Miroslav Stoch | SK Slavia Praha
Více

Gólová paráda! Takhle pálí Miroslav Stoch

DUBAJ - Byl to gól, který si jistě zaslouží pozornost! Miroslav Stoch ukázal, jaký má přehled o dění na hřišti a dalekonosnou střelou z vlastní poloviny překonal brankáře Šachtaru Doněck.
„Je to fantastický pocit, dá se říci, že to je poprvé, co se mi tohle v mé kariéře povedlo. Častokrát jsem o tom snil nebo jsem si promítal v hlavě, jaké to může být dát takový gól z vlastní půlky. Dnes se mi to podařilo, tak jsem za to rád,“ usmíval se střelec Miroslav Stoch.

Jak by on sám gólovou situaci popsal? „Měli jsme menší faul na vlastní polovině. Ve většině zápasů se snažím všímat, jak vysoko stojí brankář a tenhle stál extrémně vysoko. Tak jsem si rychle řekl o míč, asi třikrát jsem na Kubu Hromadu zakřičel, tak mi to rychle posunul a pak jsem se snažil jen rychle vystřelit. Měl jsem pravdu, stál extrémně vysoko, takže neměl šanci to doběhnout. Chvála bohu, že jsem trefil bránu,“ oddychl si slovenský záložník.


Svého záložníka chválil i Jindřich Trpišovský. „Myslím, že teď obletí polovinu Evropy. Viděl jsem spoustu gólů z dálky, ale tohle bylo možná nejdál. Možná i dál než Beckham. Krásná rána, krásné rozhodnutí, krásný gól, krásná trajektorie… Myslím, že překvapil nás všechny, kam to kope,“ dodává trenér sešívaných.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články