Hráči juniorky a dorostu letí na turnaj do Šanghaje | SK Slavia Praha
Více

Hráči juniorky a dorostu letí na turnaj do Šanghaje

PRAHA - Ve středu večer odletí kombinovaný tým hráčů juniorky a dorostu U19 na mládežnický turnaj do Šanghaje. V Šanghaji se utkají se třemi soupeři.
Na turnaj jede výběr dvaceti hráčů ročníků 1997 a 1998. „Hráči samozřejmě od útlého věku hrají na turnajích se silnými soupeři, toto pro ně ale bude zřejmě první konfrontace s asijským fotbalem. Uvidíme až v zápasech, jaká bude síla soupeřů, nemáme o nich žádné bližší informace. Jedná se o tři týmy ze Šanghaje,“ uvedl trenér juniorky Pavel Řehák. Utkání se hrají standardně 90 minut.

Pro juniorku bude turnaj změnou ve složení dosavadních soupeřů, v letní přípravě zatím porazila druholigovou Vlašim 2:1 a prohrála s A týmy Příbrami 0:1 a Českých Budějovic 1:3. Dorost odehrál jeden přípravný zápas, ve kterém porazil divizní Vysoké Mýto 2:1. Nyní budou hrát proti stejně starým soupeřům.

Soupiska pro turnaj v Šanghaji: Lisa, Toman, Pek, Schulz, Žežulka, Vyskočil, Mareš, Stropek, Pardubský, Vávra, Král, Čermák, Beňo, Bucha, Badocha, Veselý, Krejdl, Vejvar, M. Lauricella, A. Lauricella

Zápasy

16. 7. 15:00 čínského času Jiangsu
18. 7. 16:00 čínského času Shanghai SIPG  
20. 7. 16:00 čínského času Shanghai Quanyun

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články