Hráči na hostování: Důležitá výhra Jana Mikuly a Tomáše Součka | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Důležitá výhra Jana Mikuly a Tomáše Součka

Všech sedm hráčů, kteří ze Slavie hostují v prvoligových klubech, zasáhlo do víkendových zápasu české nejvyšší soutěže. Jan Mikula a Tomáš Souček vezou tři body z Hradce Králové.

ePojisteni.cz liga

Martin Berkovec (Bohemians 1905) – Tým Bohemians 1905 je stále v ohrožení sestupu a bude tomu tak i po zápase se Zlínem, který Bohemka prohrála 0:2. Martin Berkovec byl kvůli zranění o poločase střídán.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Do utkání se Zlínem přišel do hry na druhý poločas.

Jan Mikula (Liberec) – Na hřišti Hradce Králové odehrál v dresu týmu ze severu Čech celý zápas na pravém kraji obrany, i díky němu Liberec vyhrál 1:0 a posunul se do středu tabulky.

Tomáš Souček (Liberec)
– I on odehrál za Liberec celé utkání, jako tradičně nastoupil ve středu zálohy.

Libor Holík (Karviná) – Po delší době nastoupil opět v základní sestavě. Na pravém křídle odehrál v těžkém zápase v Teplicích 69 minut. Karviná na severu Čech prohrála 0:1.

Zdeněk Linhart (Příbram) – Útočník odehrál v dresu Příbrami na půdě Jablonce celý zápas. Příbram veze domů tři body za výhru 4:2.

Josef Bazal (Příbram) 67 minut odehrál na kraji zálohy, také díky němu bere Příbram důležitou výhru.

Fotbalová národní liga

Tomáš Valenta (Sokolov) – Opět nastoupil v základní sestavě, odehrál 86 minut. Jeho tým si připsal důležitou výhru 1:0 nad Třincem.

Oskar Fotr (Varnsdorf) – Do zápasu na půdě Vlašimi přišel v 62. minutě, jeho tým však na domácí nestačil a prohrál 1:0.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V dresu Štěchovic se na hřišti Chrudimi sice gólově prosadil, ani to ale na body nestačilo, jeho tým prohrál 1:3 a drží se v klidném středu tabulky.

Jan Peterka (Táborsko B) – B tým Táborska je v ČFL na sestupové pozici a stejně tomu bude i po víkendové prohře 1:5 v Tachově. Jan Peterka odehrál celý zápas.

Miroslav Routek (Dobrovice)
– Dobrovice čekalo o víkendu utkání střetnutí s Benátkami nad Jizerou. Obě města dělí pouze 20 kilometrů. Mladý stoper odehrál celé utkání, vítězem se však stal tým z Benátek.

Moravskoslezská fotbalová liga

Emmanuel Antwi (Olomouc B) – Za rezervu Olomouce odehrál 85 minut, v zápase nepadl ani jeden gól.


Nenastoupili: Patrik Gilian, Daniel Souček, Josef Řehák, Václav Pardubský.

Vzájemné střetnutí našich hostujících hráčů přinese 26. ligové kolo, v němž se odehraje utkání mezi
Libercem a Bohemians 1905. Zajímavý duel bude k vidění také ve druhé lize, na hřiště Viktorie Žižkov zavítá Baník Ostrava.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články