Hráči na hostování: Stanislav Tecl trefil postup v poháru | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Stanislav Tecl trefil postup v poháru

PRAHA - Uplynulý týden přinesl kromě tradičních ligových soutěží také zápasy domácího poháru. Hned trojice mladých slávistů odehrála za Viktorii Žižkov oba zápasy, z poháru však pražský tým vyřadil vítězným gólem za Jablonec Stanislav Tecl.

HET Liga

Martin Berkovec (Karviná) – Důležité tři body si připsala Karviná v zápase s Brnem za výhru 2:1, Martin Berkovec odchytal celý zápas.

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – Mladého stopera čekal „anglický týden“. Nejprve nastoupil v poháru proti svému bývalému týmu z Příbrami, o víkendu pak odehrál celý zápas proti Plzni. Dočkal se nominace do reprezentace U20.

Stanislav Tecl (Jablonec) – Také útočník hostující v Jablonci má za sebou dva zápasy během několika dní. Nejprve svým vítězným gólem pomohl vyřadit z poháru Žižkov, v lize pak odehrál celý zápas na hřišti Bohemians, odkud si Jablonec odvezl tři body.

Prva Liga (Slovinsko)

Marko Alvir (NK Domžale) – V domácím zápase proti Rudaru se Domžale nedařilo a prohrálo 0:1, Marko Alvir odehrál celý zápas.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – Za žižkovský celek odehrál v uplynulém týdnu dvě utkání. Nejprve v MOL Cupu v Jablonci, následně v druhé lize v Pardubicích. Obě utkání ale skončila prohrou Viktorie.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Stejně jako Vojtěch Mareš, také mladý záložník odehrál za Viktorii obě utkání.

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Spolu se svými parťáky ze Slavie odehrál obě utkání.

Josef Řehák (Viktoria Žižkov)
– Odchytal pohárový duel proti Jablonci.

Zdeněk Linhart (Olomouc) – Dostal příležitost v pohárovém zápasu v Živanicích, který Olomouc vyhrála poměrem 8:0.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dobrovice) – Na postu stopera odehrál proti Převýšovu celý duel, utkání skončilo 0:0, extra bod za výhru v rozstřelu brala Dobrovice.

Tomáš Valenta (Zápy) – Nastoupil v základní sestavě, v prvním poločase byl ale vyloučen. Jeho celek i tak vyhrál v Benešově 1:0.

Josef Jakab (Vyšehrad) – Proti Chrudimi přišel do hry na druhý poločas, pražský tým prohrál 0:2.

Juniorská liga

Emmanuel Antwi (Příbram) – Nastoupil za juniorský tým, který porazil Hradec Králové 4:3.

Daniel Trubač (Teplice) – Za Severočechy hrál za juniorku, v utkání na Xaverově proti Slavii „jeho“ tým zvítězil 4:1.

Do zápasů nezasáhli Jan Kuchta (Bohemians 1905), Patrik Gilián (Ústí nad Labem), Petar Musa (Viktoria Žižkov), Daniel Souček a Lukáš Veselý (Táborsko) a Ruslan Mingazov (Mladá Boleslav). Olympia s Lukášem Soukupem a Ondřejem Žežulkou své utkání nehrála.


Bývalí hráči Slavie v zahraničí:

Marek Suchý (Basilej) – S kapitánskou páskou vedl svůj tým k domácí výhře 1:0 nad Curychem.

Jiří Pavlenka (Werder Brémy) – V zápasech proti Wolfsburgu a Freiburgu předvedl brankář Jiří Pavlenka dobré výkony, Werder ale z obou zápasů bere dva body.

Jakub Jankto (Udinese) – V domácím utkání proti Torinu přišel do hry za stavu 0:2 na druhý poločas. Zápas nakonec skončil 2:3. V dalším zápase na půdě AS Řím odehrál celý zápas.

Antonin Barák (Udinese) – Proti Torinu hrál celých 90 minut, na hřišti AS Řím pak střídal v 52. minutě.

Stefan Simić (Crotone) - Do zápasu nezasáhl.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Kodaň doma jednoznačně porazila Silkeborg 4:0, bývalý hráč Slavie odehrál celé střetnutí.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články