Informace pro fanoušky mířící do Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky mířící do Příbrami

PRAHA – Slavia odehraje první jarní venkovní zápas v Příbrami v sobotu 25. února od 19:15. Pokud jedete tým podpořit, přečtěte si pozorně informace pro fanoušky o režimu vstupu na stadion, prodeji vstupenek a parkování u stadionu.
Pro fanoušky Slavie je v Příbrami vyhrazena severní tribuna 2003, ke které je přístup pouze ze severu vchodem a východem pro příznivce hostů. Očekáváme, že do Příbrami se vydá několik stovek slávistů, buďte u pokladen u vstupu do sektoru včas, ať se netvoří dlouhé fronty na lístky. Cena vstupenky je 100 korun, pokladny i brány stadionu se otevírají v 17:45. Kapacita sektoru hostů je 800 míst. 

Fanoušci mohou k parkování využít parkoviště, které se nachází směrem za severní tribunou u ulice Ke Stadionu.

U vstupu do sektoru hostů bude prováděna dechová kontrola na alkohol, stejně tak důkladná osobní kontrola a kontrola všech příručních tašek. Pokud někdo z fanoušků poruší jakýkoliv bod návštěvního řádu, může být vyveden ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

Pokud byste rádi vyrazili Slavii podpořit, v autobuse Fanklubu zbývají poslední volná místa. Hlásit se můžete až do pátku 24. 2. přes registrační formulář na webu Fanklubu, anebo pak přímo u autobusu, který odjíždí z Edenu v 17:30. Výjezd Tribuny Sever je v tuto chvíli už plně obsazen.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články