Informace pro fanoušky na vršovické derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na vršovické derby

PRAHA – Pokud míříte v sobotu do Ďolíčku na vršovické derby, přečtěte si podrobné organizační informace k zápasu. Na utkání platí speciální bezpečnostní opatření.

Bezpečnostní kontroly u vstupů

Na stadion je zakázáno vnášet nebezpečné předměty, jako jsou skleněné a plastové lahve, plechovky, spreje, a dále ostré předměty. Vstup je povolen pouze s malými skládacími deštníky. V případě většího deštníku bude uložen do úschovy na branách stadionu.

Sektor hostů

Kapacita sektoru hostů, který je umístěn na východní tribuně v sektoru D, je 250 míst a sektor je vyprodaný. Pokud mají fanoušci vstupenky do jiných sektorů než do sektoru hostů, nebudou do něj moci být ani na vlastní žádost vpuštěni kvůli plné kapacitě.

Přístup do něj je z rohu ulic Sportovní a Vršovická přes vchod č. 2. Vzhledem k tomu, že sektor je kompletně vyprodaný, tak pokladny pro tento ani jiné sektory nebudou v sobotu v provozu.

Vstup na stadion je možný 90 minut před zápasem, tedy od 16:30. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

U vstupu se budou provádět i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto všem fanouškům, aby přišli na stadion s dostatečnou časovou rezervou.

Upozorňujeme fanoušky, aby k věšení velkých vlajek používali zejména horní zeď sektoru, kde se dají vlajky věšet. Při věšení vlajek na plot přímo u hřiště dbejte pokynů pořadatelské služby, ale vlajky nepřekrývaly reklamní panely.




Bezpečnostní opatření v ostatních sektorech

Ve všech ostatních sektorech (sektory A1 – A5 na hlavní tribuně, sektory B1 – B4 na severu (kotel domácích), sektor C na východní tribuně) bude striktně dodržována kontrola vstupenek, se kterými bude možné se dostat pouze do patřičného sektoru. Pořadatel upozorňuje, že v případě porušení tohoto opatření může dojít k zabavení vstupenky a vyvedení ze stadionu.

Hlavní tribuna

Pokud máte vstupenku na hlavní tribunu, použijte výhradně bránu č. 1 z Vršovické ulice, kde budou otevřeny čtyři vstupy. Každý návštěvník se při vstupu prokáže svoji vstupenkou a v návaznosti na to mu bude na ruku umístěn identifikační náramek a vstupenka označena nesloupnutelnou samolepkou stejného evidenčního čísla, jako je náramek. 

Každý ze sektorů A1 – A5 bude mít svou vlastní barvu náramku, přesun diváků mezi nimi není možný. Do hlediště tribuny A bude vpuštěna pouze osoba, která se prokáže odpovídajícím náramkem na ruce. 

Ke kontrole ze strany pořadatelské služby může dojít kdykoliv během pobytu na stadionu a je vždy nutné, aby měl návštěvník na ruce náramek a u sebe vstupenku označenou odpovídající neporušenou samolepkou.

Z důvodů větší časové náročnosti označování návštěvníků náramky prosíme všechny fanoušky, aby přišli na stadion s velkým časovým předstihem, jinak dojde k tvoření velkých front na vstupní kontrole.

Kotel domácích

Pro vstup do sektorů B, tedy kotle domácích, je možné použít pouze bránu číslo 3 ze Sportovní ulice. Lidé se vstupenkou do sektoru B striktně nebudou vpuštěni do jiného místa hlediště stadionu (nebudou označeni příslušným identifikačním náramkem).

Do kotle domácích nedoporučujeme našim fanouškům vstup, pokud budou navenek pohledem identifikovatelní jako fanoušci Slavie, bude jim odepřen vstup už při vstupní kontrole. Pokud projdou neutrálně oblečení fanoušci vstupní kontrolou a následně budou aktivně podporovat Slavii, je to důvod pro vyvedení ze stadionu pořadatelskou službou.

Sektor C

Sektor C na východní tribuně bude neprůchodně oddělen od zbytku stadionu, budou do něj vpuštěni pouze držitelé platné vstupenky do tohoto sektoru.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články