Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem

PRAHA – Jedete podpořit Slavii na venkovní zápas 25. kola epojisteni.cz ligy na Slovácko, které odehrajeme v pátek 21. dubna od 20:15? Vstupenky na utkání budou v prodeji pouze na pokladnách stadionu v den utkání a jejich cena je 250 korun.
Pokud míříte na zápas autem, adresa stadionu je Stonky 566, Uherské Hradiště, a doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen 400 metrů od stadionu. Pokud jedete vlakem, vlaková zastávka je zhruba 1 kilometr od stadionu. 


Vstup do sektoru hostů D1 je z ulice Stonky. Vstupenky do slávistického kotle stojí 250 korun a budou v prodeji pouze v den utkání hodinu a půl před zápasem, tedy od 18:45, na pokladně u sektoru hostů. Kapacita sektoru hostů je 400 míst. 

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích.

Vzhledem k termínu výkopu prosíme fanoušky z Moravy, aby přišli na stadion včas, tedy hned po jeho otevření v 18:45, aby uvolnili kapacitu na pokladnách a u bezpečnostní kontroly pro fanoušky z Čech, jejichž příjezd očekáváme cca 30 minut před výkopem.  

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články