Informace pro fanoušky na zápas se Žilinou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas se Žilinou

PRAHA – Slavia sehraje v sobotu 1. července přátelský zápas se slovenským mistrem MŠK Žilinou. Utkání se hraje na stadionu v Chomutově.
Vzájemný duel se Žilinou je prvním ze soubojů s mistrovskými týmy, v úterý 4. července Slavia doma v Edenu přivítá skotského mistra Celtic FC. Žilina se stala mistrem Slovenska se suverénním náskokem 16 bodů před druhým Slovanem Bratislava. 

Utkání se hraje na Letním stadionu v Chomutově od 11 hodin. Adresa stadionu je Mostecká 5886, Chomutov, a kapacita 4 800 míst. Přímo u stadionu je možné parkovat na velkokapacitním parkovišti, v případě naplnění kapacity pak i na několika dalších parkovištích v okolí.

Vstupné na zápas je jednotné 50 korun na všechny tribuny bez konkrétního místa a bez možnosti uplatnit další slevy, vstupenky budou v prodeji pouze na pokladnách na stadionu 90 minut před výkopem. Platba vstupenek je možná pouze v hotovosti.

Stadion se otevírá v 9:30, vchod je pouze vstupem č. 1, stadion je vevnitř průchozí na západní, jižní a východní tribuny, které jsou všechny určeny pro fanoušky Slavie. Pro fanoušky Žiliny je určena severní tribuna, ke které se také dostanou vstupem č. 1. Všichni fanoušci, kteří si zakoupili balíček vstupenek na zápasy se Celticem a Nice mají vstup zdarma oproti předložení vstupenky na Celtic. Lístek si uchovejte pro průchod na zápas se Celticem.

Pokud se na zápas nepojedete podívat, budete moci sledovat přímý přenos na Slavia TV.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články