Informace pro fanoušky před zápasem v Plzni | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky před zápasem v Plzni

PRAHA - Pokud se chystáte na úvodní duel nové sezony mezi Slavií a Plzní, přečtěte si, prosím, následující informace, aby na stadionu nedocházelo k nedorozuměním mezi fanoušky a pořadatelskou službou.
Sektor pro fanoušky Slavie je umístěn na tribuně na jižní straně stadionu a je označen jako sektor/vchod U. K uvedenému sektoru je možný samostatný přístup z Tyršovy ulice podél řeky Radbuzy.

Na místě se pro slávisty bude prodávat posledních 33 vstupenek do slávistického sektoru. Prodej začne hodinu a půl před výkopem. Prosíme fanoušky, aby přišli včas, neboť pořadatel bude klást důraz na bezpečnostní prohlídky před vstupem na stadion a také bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol.

Na stadion nebudou vpuštěni fanoušci, kteří by chtěli vnést předměty uvedené v návštěvním řádu stadionu (§ 6 zákazy). Tento zákaz se vztahuje nejen na pyrotechniku, ale také tyče pro vlajky a transparenty. Samotné vlajky a transparenty bez tyčí budou před případným vnesením na stadion podrobeny kontrole, kterou provede pořadatelská služba.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články