Je na mně, abych Slavii pomohl, říká pro Poločas trenér Beránek | SK Slavia Praha
Více

Je na mně, abych Slavii pomohl, říká pro Poločas trenér Beránek

PRAHA/EDEN - S novou sezonou pokračuje i zápasový magazín Poločas. V prvním vydání pro zápas Slavie s Baníkem najdete mimo jiné i velký rozhovor s trenérem Miroslavem Beránkem.
Trenér Miroslav Beránek popisuje ve velkém rozhovoru pro magazín Poločas své představy o kádru Slavie nebo fanouškům detailně představuje svůj realizační tým. "Každý z kluků je odborník na něco jiného. Jak ukazuje měsíc a půl, co tu jsme, všichni máme dost prostoru pro práci. Chceme hodně využívat individuálních tréninků, ať už ve fitness, nebo na hřišti, chceme propojit áčko a juniorku. To už se nám daří," říká Miroslav Beránek. Celý rozhovor, ve kterém se dostane i na specifika působení v tak vzdálené zemi, jakou je Kazachstán, nebo na vzpomínky na maďarský titul, najdete v pátečním magazínu Poločas.

V prvním čísle najdete také obsáhlý medailonek střelce Jana Koška pod názvem "Ten, který předčil i Bicana". Od narození famózního kanonýra, který v červenobílém dresu nasázel přesně 666 branek, uběhlo právě v těchto dnech 130 let.

Těšit se můžete i na nové ohlédnutí za posledním zápasem, ze kterého vybíráme tři rozhodující aspekty, a také pozměněné představení soupeře. Redakce se zaměřila na tři největší hvězdy Baníku a také připomene jeden z památných zápasů obou soupeřů - vítězství Slavie 7:0 z roku 2003. Samozřejmě nebude chybět detailní představení nových posil Slavie nebo rozhovory. K titulům hned tří mládežnických kategorií se vrátí útočník Tomáš Valenta a plány juniorky na sezonu představí obránce Martin Kadavý.

Magazín Poločas koupíte v den zápasu ve fanshopu v Edenu. Pozor změna, Poločas nebude k dispozici u stánků s občerstvením, ale pouze o kolportérů a ve fanshopu. Cena je 20 Kč.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články